Title Image

Blog

1e Major “US Open”

  |   Geen categorie

Wat een geweldige weken heb ik beleefd! Door het behalen van een tweede plek bij het Porsche Open in Hamburg mocht ik afgelopen week spelen bij mijn eerste major, “The US Open”. Dit is wel een van de toernooien waarvan ik altijd gedroomd heb te mogen spelen in mijn carrière en nu opeens stond ik daar aan de start, wat een hele bijzondere ervaring was. De grote massa toeschouwers om je heen, het opzwepende gejuich en de topspelers die naast je op de range staan, ik moet zeggen dat smaakt naar meer. De hele entourage eromheen is werkelijk een geweldige beleving op zich,  maar er moest natuurlijk ook gegolf worden.

 

Mijn spel was goed genoeg om het weekend te halen waardoor ik zaterdag in de flight met Jordan Spieth zat, mega gaaf! Helaas had ik nogal last van de wind waardoor het spel die dag moeilijker was dan andere dagen maar een ervaring om weer van te leren. Deze week zal ik niet snel vergeten!

 

Het doel is nu om de komende weken stapje voor stapje op de ranking te klimmen en een plaats in de finale zo snel mogelijk veilig te stellen. Maar we hebben veel vertrouwen in wat we aan het doen zijn dus we bouwen vooral verder! Volgende week reizen we af naar Ierland waar we het Horizon Irish Open spelen. Na deze week is er een zomerstop waar we, Martijn mijn caddie en ik, beiden erg naar uitkijken. Even opladen met onze gezinnen zodat we weer klaar zijn voor de toernooien die erna komen.

Dank voor alle support en mooie berichten die ik heb mogen ontvangen!

 

Groet,
Wil