Title Image

Blog

2e plek Challenge de Espana

  |   Geen categorie

Wat een geweldige start van het seizoen!!

In het Baskenland van Spanje, op Izki Golfclub, werd ik met met een score van -11 2e.
Na een lange winterstop geeft dit een geweldig gevoel en vertrouwen. Ik had de juiste focus om goed te spelen, net als dit goed was tijdens de trainingen de afgelopen tijd, maar een toernooi is altijd anders. Ik voelde me goed onder druk en dat was een hele mooie bevestiging!
De eerste dagen was het koud en speelde het lastig, in het weekend werd het gelukkig warmer. Tot het eind deed ik mee voor de overwinning, die uiteindelijk naar de zweed Oscar Lengden ging. Wat een fantastisch gevoel was het om weer te mogen spelen voor de win.
Zondag avond in Bilbao mijn 2e plek gevierd met collega/vriend Jurrian van der Vaart, een lekker diner met goed glas wijn. Inmiddels zijn we weer onderweg naar Portugal, waar ik donderdag start in Portimao de Portugal Challenge op Morgado Golfclub.
Heel veel zin in weer een nieuwe test.

Tot snel.

Gr Wil

Lees hier het interview na afloop van de Challenge de Espana.