Title Image

Blog

Dutch Open 2021

  |   Geen categorie

Na een goede week thuis te zijn geweest met mijn gezin, staat nu het Dutch Open 2021 voor de deur. Afgelopen week mocht ik helaas niet meedoen met het BMW Championship op Wentworth vanwege mijn categorie. Maar vanaf donderdag zullen we beginnen op Bernardus, de baan in Cromvoirt die voor het eerst dit toernooi host. Ik ben hier afgelopen jaren veel geweest om te werken met mijn coach, er zijn hier geweldige oefenfaciliteiten en ik ben dan ook blij dat ze me bij Bernardus de mogelijkheid geven om bij ze te mogen trainen. Ik kijk heel erg uit naar deze week, waar publiek en fans ook bij aanwezig zullen zijn. De laatste keer dat ik meespeelde was in 2019 op mijn thuisclub, de International en werd ik 7e. Dit keer hoop jullie allemaal te zien op Bernardus!