Title Image

Blog

Eerste stretch Europa

  |   Geen categorie

De eerste vier toernooien zijn gespeeld, twee in Spanje, Engeland en afgelopen week België. Met mijn eerste top-10 in Spanje en een degelijk resultaat (met een 23e plek in België afgelopen week) komt het spel steeds dichterbij waar ik het wil hebben. Dit is iets waar je elke week weer naar streeft. Het spelt wordt steeds completer waarbij alle nodige facetten steeds vaker samenkomen. Dit brengt ook met zich mee dat je nog betere resultaten wilt zien en als dat niet direct lukt is er soms ook sprake van frustratie, ook dit hoort bij topsport en groei.
Om weer in Europa te spelen, de sfeer van het publiek te ervaren, het mooie weer en alles wat daarbij komt kijken is uiteindelijk het allermooiste! Het werk met mijn coach Jerome en caddie Martijn verloopt uitstekend. Nu anderhalf jaar verder sinds de start van deze samenwerking durf ik wel te zeggen dat dit de gouden driehoek is. De manier van commicatie, werken, gezelligheid en de drive om te verbeteren is volledig in balans. Het is een plezier om met deze mannen de weg naar de top te bewandelen.

Deze week in Nederland ter voorbereiding voor het Dutch Open wat van 26-29 mei op Bernardus zal worden gespeeld. Voor het eerst dat dit toernooi in mei plaats vindt, met de lente in volle bloei en veel zon afgelopen weken zal de baan er fantastisch bij liggen. Ik kijk heel erg uit naar deze week om voor Nederlands publiek weer te spelen en hopelijk voor iets moois te kunnen zorgen. Tot volgende week op Bernardus!