Title Image

Blog

Medio seizoen na Coronatijd

  |   Geen categorie

Afgelopen week de UK Swing afgerond op de Belfry. Een baan waar meerdere malen de Ryder Cup is gehouden, een mooie einde van de 6-weekse toernooien in Engeland. Op Celtic Manor, overigens ook een Ryder Cup baan, mocht ik mijn beste resultaat noteren (T11). Het competitief spelen is waar ik  het voor doe, ik geniet ervan en dat is een goed teken. De verschillende facetten van het spel kon ik helaas niet vaak genoeg bij elkaar krijgen om vaker tot een goede score te komen. Desalniettemin ben ik blij met de stappen die ik heb gemaakt tot nu toe. Daarnaast ben ik bezig om mijn stokken te optimaliseren met hulp van Taylor Made, zij ondersteunen mij sinds dit jaar met 14 stokken. Een jong team professionals die elke week meedenken om ons als speler beter te laten presteren. Deze week mag ik starten in Spanje en dit doen we op Valderrama. Een baan die ik alleen van tv ken en van indoor golf. Dat ik er nu voor het eerst een toernooi mag spelen vind ik bijzonder mooi en ik kijk er naar uit. Volgende week nog een week in Portugal alvorens ik een week vrij neem om op te laden voor de volgende reeks. Nu eerst Valderrama!