Title Image

Blog

Nadering einde seizoen

  |   Geen categorie

Het einde van het seizoen 2021 nadert. Hoe dit voor mij zal eindigen is nog niet helemaal duidelijk. Volgende week start ik in ieder geval in Portugal bij de Portugal Masters. Het een-na-laatste reguliere toernooi van dit seizoen. Zoals het er nu naar uit ziet, heb ik daar een goede finish nodig om me te plaatsten in het toernooi wat daarop volgt, in Dubai. Het toernooi in Dubai is het laatste reguliere toernooi van het seizoen vóór de DP World Championship wat ook in Dubai wordt gespeeld. Tot nu toe heb ik een heel mooi seizoen gespeeld maar kijk ernaar uit om dit met een sterk slot af te sluiten en mezelf hiermee een kans te geven om mezelf te plaatsen voor de laatste toernooien.
De finale ben ik nog een stuk van verwijderd, maar niets is onmogelijk! Het zou een kers op de taart zijn om het jaar daar (net als vorig jaar) nogmaals af te kunnen sluiten.