Title Image

Blog

Omega European Masters

  |   Geen categorie

Omega European Masters

Het was mijn eerste bezoek aan deze geweldige plek. Golfclub Crans sur Sierre gelegen in het wintersport dorp Crans Montana was een hele mooie ervaring. Allereerst de omgeving, de uitzichten en sfeer maakten het gelijk anders dan andere weken. Het toernooi wordt al sinds 1939 op deze golfbaan gehouden. Het dorp, wat over een paar maanden weer omgetoverd in een groot ski festijn, was nu helemaal in teken van het golf toernooi. Publiek was weer in grote getallen aanwezig en ik kon niet genoeg krijgen van de de mooie omgeving. De baan ligt uiteraard op een berg en heeft zo zijn gebruiksaanwijzing. Maar had dit snel in de gaten en samen met mijn coach Jérôme en caddie Marty hadden we volste vertrouwen in deze week.

Ik ben sinds begin dit jaar met zowel met Jérôme als Marty gaan werken. Deze samenwerking gaat onwijs goed en zie veel vooruitgang. Dit heeft me ook doen besluiten te stoppen met mijn oude coach Inder. Ik heb een mooie samenwerking met hem gehad maar was klaar voor een volgende stap. Samen met Jérôme ga ik werken naar beter.
De energie en manier van werken bevalt heel goed en biedt mooie kansen voor de toekomst.
Ik stond weer fris aan de start na een week thuis geweest te zijn. Alles bij elkaar een hele positieve week en met een score van -8 totaal op een gedeeld 13e plek geëindigd. Op naar Italië voor het Italiaans open op Marco Simone golfclub waar in 2023 de Ryder Cup gehouden zal worden. De baan ligt dichtbij Rome waar we het official hotel ook ligt. Een stad waar je nooit genoeg van krijgt. Kijk er naar uit.

Tot snel,
Wil