Title Image

Blog

Pas op de plaats

  |   Geen categorie

Afgelopen week in Hamburg heb ik mezelf terug moeten trekken wegens rugklachten. Deze klachten begonnen bij het KLM Open en heb hier, met behandelingen en pijnstillers, nog twee dagen kunnen spelen. Achteraf gezien was dit niet optimaal maar wilde ik voor mijn thuispubliek er alles aan doen om toch te spelen. Dit was helaas niet genoeg en mijn rug bleek uiteindelijk de week erna in Hamburg niet hersteld te zijn. Uiteraard ben ik teleurgesteld dat het zo is gelopen in de weken waar ik erg naar uit keek, het KLM Open in eigen land en Hamburg waar ik vorig jaar bijna won.

 

Maar zoals we allemaal weten gaan dingen niet altijd zoals gepland en daarom ook mijn keuze om mijn rug volledig te laten herstellen (wat heel goed gaat) en in M├╝nchen over twee weten (22-25 juni) volledig fit en fris aan de start wil verschijnen. Een mooie reeks van toernooien staat dan gepland en kijk er naar uit om dan weer het seizoen voort te zetten. Ik wil iedereen graag bedanken voor de support en ook de geweldige sfeer op het KLM Open dit jaar, dit zijn de momenten waar ik het voor doe. Tot snel!