Title Image

Blog

Start seizoen 2019

  |   Nieuws

Het seizoen van 2019 is begonnen! Morgen tee ik om 13:30u mijn eerste bal op bij het Turkish Airline Challenge in Akatum, Turkije. Dit is het eerste toernooi waarbij de ranking voor alle spelers geldt. Twee weken geleden heb ik mee mogen spelen bij het Jordan Mixed Open in Jordanië, een toernooi wat niet meetelde voor de ranking van de CT. Dit was het allereerste toernooi voor professionals, waarbij dames, heren senioren en heren gemixt aan mee deden. Ik heb hier een mooie 16e plek kunnen noteren en heb van dichtbij mogen zien dat Daan Huizing de overwinning pakte, super!

Afgelopen maanden heb ik met mijn coaches veel aan mijn spel kunnen werken door de zachte winter in Nederland. Maar voor de beste faciliteiten ben ik naar Dubai en Florida gegaan om de puntjes op de i te zetten. Nu ben ik helemaal klaar om deze week te starten in Turkije. Volgende staat de Challenge de España in Alava op het schema en de twee weken daarop Tsjechië (met een week pauze) Dit jaar zijn er iets minder toernooien ingepland dan vorig jaar, hierdoor kan ik minder spelen maar meer focus leggen op het spel met de coaches waar nodig is! Laat het seizoen maar beginnen, ik ben er klaar voor.