Title Image

Blog

Start van het seizoen 2021

  |   Geen categorie

We gaan van start! Komende week zal ik afreizen naar het Midden-Oosten om mezelf voor te bereiden voor het eerste toernooi in Qatar. In deze tussenliggende periode heb ik onder andere stappen gemaakt met een nieuwe shortgame coach, Jerome Theunis. Hij werkt al een tijd met andere met andere topspelers en ik heb veel vertrouwen in deze samenwerking, hij is goede toevoeging aan mijn team. Ook heb ik besloten om met een nieuwe caddie verder te gaan. Afgelopen jaar heb ik hele mooie stappen gezet met René, maar ook hier zag ik ruimte voor verbetering. Martijn van Oosterhout zal vanaf nu mijn tas gaan dragen en ik heb er het volste vertrouwen in dat wij als team een volgende stap gaan zetten. Na Qatar zijn er 2 weken in Kenia op de planning en zal er worden gespeeld op Karen Golfclub. Dit is bekend terrein voor mij en ik kijk er naar uit om hier terug te keren. Ik kijk uit naar de start van het seizoen en zal jullie op de hoogte houden!