Title Image

Blog

The Sim King

  |   Geen categorie

Virtueel gaat het me voor de wind. De tweede overwinning is op zak! Afgelopen week heb ik het 5e (en laatste) toernooi gewonnen met een resultaat van -7. Dit toernooi werd wederom georganiseerd door de BMW, Trackman en de European Tour. Ditmaal werd er virtueel gespeeld op Wentworth in Engeland, een baan waar ik nooit eerder heb gespeeld. Ik ben natuurlijk mega trots op mijn behaalde resultaat en kijk ernaar uit om binnenkort weer naar buiten te kunnen. De Europese Tour heeft een reeks van 6 toernooien georganiseerd in juli en augustus, welke allemaal gespeeld zullen worden in Groot Brittanniƫ. Dit zal gespeeld worden onder nieuwe omstandigheden, dat wil zeggen; zonder publiek, zonder de mogelijkheid om punten te verdienen in de Race to Dubai en er is een kleinere prijzenpot dan oorspronkelijk. Maar ik ben blij om competitief aan de slag te gaan op het echte gras. Tot die tijd geniet ik nog even van mijn gezin en de overwinningen.
Klik hier voor een leuke compilatie van mijn laatste overwinning van de European Tour op instagram