Title Image

Blog

Update start European Tour

  |   Geen categorie

Waar zal ik beginnen? Hier zit ik, in Zuid-Afrika, voordat mijn laatste ronde begint op Leopard Creek. De laatste ronde van het eerste European Tour toernooi waar ik vanaf de 2e positie maar 3 slagen verwijderd ben van de leiding. Afgelopen weken waren zo hectisch, dat het updaten van mijn website erbij in is geschoten. Ik heb zoveel stappen in korte tijd gemaakt en geniet enorm van het proces waar ik in zit. De 7e plek op het KLM in september was de kickstart van dit alles.
Het gevoel wat ik nu ervaar is moeilijk te omschrijven maar duidelijk is dat ik de juiste dingen doe met de juiste mensen om me heen en heb daar lang voor nodig gehad om dit te vinden. Mijn doorzettingsvermogen heeft hier een grote rol in gespeeld. Ik heb altijd geloofd in mijn eigen talent maar dat beeld was in de loop van de jaren wel wat troebel geworden. Nu alles steeds meer op zijn plek begin te vallen voelt het extra goed doorgezet te hebben en het geloof in mezelf te hebben gehouden.
Wie had dit nou willen missen! Niemand! Niet alleen ik geniet hier enorm van, maar ook alle mensen om me heen die al die jaren in mij zijn blijven geloven! Fantastisch. Er is nog zoveel meer om te vertellen en te delen maar dat komt binnenkort. Voor nu blijven genieten en geloven! Dank voor al jullie steun, niet alleen nu maar ook voor al die jaren. Gr. Wil