Title Image

Blog

Na de zomerstop

  |   Geen categorie

Na een drukke eerste helft van het seizoen en een heerlijke zomerstop met mijn gezin, ben ik twee weken geleden in Praag weer begonnen. Met een frisse blik kijk ik uit naar de komende tijd. Een goede balans in het schema van toernooien, trainingsdagen en rust zal mij tot weer een hoger niveau brengen. Afgelopen jaren was het minder goed mogelijk om mijn toernooien goed te managen en juist nu wil ik hier weer een stap in maken. Technisch, fysiek, voeding en planning zal bijdragen naar nog betere resultaten.

In juli had ik een geplande zomerstop die ik niet eerder zo heb ervaren in de laatste tien jaar. Het thuis kunnen zijn zonder het gevoel te hebben weer te moeten reizen, spelen en presteren, was fijn om te ervaren. Op- of in het water met mijn gezin en vrienden, een spontane BBQ of een biertje op het strand gaven me het ultieme vakantiegevoel. Het eerste toernooi na de vakantie was Praag, met een frisse kop en veel zin om te spelen, was het ondanks een goede mindset en stappen in mijn spel jammer dat we het weekend daarmee niet door konden gaan wegens het missen van de cut.
De vrijheid en overtuiging waar ik mee speelde was hetgeen waar ik het meest van kon genieten en wilde ik dan zo snel mogelijk weer voort zetten bij het volgende toernooi, in Zwitserland. Gelegen in het fantastische wintersport drop Crans-Montana, waar ik afgelopen jaar hele mooie herinneringen heb gehad aan een goed resultaat, zorgde ervoor dat ik ernaar uit keek om hier terug te keren. Dit jaar een minder resultaat maar genoeg positieve dingen in mijn spel die de komende tijd tot goede resultaten kunnen leiden. Deze week ben ik in Nederland om me voor te bereiden voor de komende drie weken in Engeland, Italiƫ en Frankrijk waar ik heel erg naar uit kijk.