Title Image

Blog

2021 gestart met nieuwe hoofdsponsor

  |   Geen categorie

TETHEROW hoofdsponsor van Wil Besseling

Het jaar 2021 is voor mij fantastisch gestart; vanaf dit seizoen kan ik met trots mededelen dat golfresort Tetherow mijn nieuwe hoofdsponsor zal zijn. Het golfresort gelegen in Bend Oregon (USA) beschikt over een 18-holes golfbaan, welke behoort tot de 100 beste publieke banen van Amerika.
Deze regio staat bekend om zijn outdoor living wat mij persoonlijk enorm aanspreekt. Zo zijn er rondom Bend vele activiteiten mogelijk zoals raften, suppen, mountainbiken, wandelen, bergbeklimmen en in de winter skiën. Naast deze outdoor mogelijkheden is de ruige natuur hier zo overweldigend mooi dat er plekken zijn die je (naar mijn idee) gezien en ervaren moet hebben!  Deze combinatie maakt dit een speciale plek, ik ben dan ook trots dat ik ambassadeur van dit golfresort mag zijn.

 

De uitdagende 18-holes die door David McLay Kidd zijn ontworpen is een unieke bucketlist-ervaring. Naast golf heeft dit resort nog een boetiekhotel met 50 kamers, luxe vakantiehuizen, zwembad, en drie restaurants, fitnessfaciliteiten, vakantiehuizen en een evenementenpaviljoen. Kijk hier en ervaar zelf: www.tetherow.com

 

Deze golfbaan is opgericht door Chris van der Velde, voormalig bondscoach van het Nederlands golfteam waar ik onder speelde. Tijdens deze samenwerking heb ik veel tijd met Chris doorgebracht, veel van hem mogen leren en als bekroning samen de wereldtitel gewonnen in 2006. Ik vind het heel waardevol om onze samenwerking op een nieuwe wijze te vervolgen.

 

Chris van der Velde en zijn zakelijke partner, Willem Willemstein; “Wij zijn heel trots om samen een partnership met Wil te bouwen. Hij is een groot talent en wij vinden het fantastisch om bij te kunnen dragen in de volgende stappen van zijn golf carrière.”