Title Image

Blog

Cazoo Open

  |   Geen categorie

Cazoo Open

Wat een bijzondere week was dat. Na een fantastische vakantie met het gezin stond afgelopen week het Cazoo Open op de kalender. We keerden terug naar Celtic Manor waar vorig jaar nog 2 toernooien werden gespeeld achter elkaar.
Met een moeizame start op dag 1 (+3 na 5 holes) sloot ik de dag goed af op -1. Vrijdag begon duidelijk nog minder goed dan donderdag en stond ik voor ik het wist +7 na 8 holes. Een score waar ik niet snel op terecht kom (gelukkig maar) en dus ook verbaasd was dat het mij overkwam. Maar toch met goede zin naar hole 9 waar zonder dat ik de uitkomst zou weten uiteraard de eerste birdie verscheen. Nadat ik ook birdies op 10,11 en 12 liet noteren was er weer zicht op het halen van het weekend. Al was dit niet iets waar ik mee bezig was begin van de week zou het nu wel een heel mooi resultaat zijn na zo’n start. Met nog een birdie op 16 en een afsluitende eagle sloot ik de dag af met 71 level par. +7 na 8 holes en -7 in de andere 10. Een fantastisch herstel en trots dit te kunnen doen. Samen met mijn caddie weer een stap gemaakt. Zo proberen we elke dag te groeien.  Gelukkig weet je nooit wat de dag precies gaat brengen. Deze dag zijn we ieder geval geslaagd voor ons doorzettingsvermogen. Zo stond ik net buiten de top 20 na 2 dagen. Een paar uur daarvoor nog rond de 100e plek. Mooi spel is het toch. Zaterdag vervolgde ik de goede vorm en tekende voor een 66. Net buiten de top 10 ging ik zondag in, wel met 10 slagen achterstand op de leider Nacho Elvira, een goed maatje van me en ook hij heeft nog niet eerder gewonnen op het hoogste niveau.
De zondag werd helaas niet zo mooi als zaterdag maar met een dag score van 71 toch weer een 18e plek behaald. En Nacho heeft in een play off zijn eerste overwinning op zak. Nu in Noord Ierland voor het volgende toernooi.

Gr Wil