Title Image

Blog

Einde seizoen 2021

  |   Geen categorie

Mijn doel is bereikt, het halen van een kaart voor 2022 stond boven aan mijn lijst. Dat dit is gelukt, na een lang seizoen met veel toernooien en het halen van veel cuts. Dit was al met al een uitdagend maar realistisch doel. Trots ben ik op iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Nu kan ik even bijkomen en nagenieten van de mooie momenten op en naast de baan. Ik ben nu een aantal weken thuis om het seizoen 2022 in Zuid Afrika weer fris te beginnen.

 

Komend jaar zal er anders uit gaan zien dan de jaren tot nu toe. Ik mag in alle grote toernooien mee gaan spelen en zal niet afhankelijk zijn van het afzeggen van andere spelers. Dit is een geweldige stap in mijn carrière en ook nodig om weer verder te groeien naar beter. Het goed kunnen plannen van toernooien is cruciaal om de kans op goede prestaties, week in week uit, zo groot mogelijk te maken. Ik kijk onwijs uit naar dit nieuwe hoofdstuk. Ik heb de juiste mensen om mij heen verzameld en die geven mij heel veel energie en vertrouwen om verder te groeien in dit proces. Vele jaren ben ik op zoek geweest naar dit gevoel en ik ben trots dat ik dit nu bereikt heb. Met een duidelijk beeld over hoe ik verder wil, kan ik niet wachten op wat de toekomst ons te bieden heeft. Het seizoen 2021 is voorbij, maar de reis gaat voort!

 

Dank iedereen voor de support van afgelopen jaar. Het doet mij heel goed om te lezen hoe iedereen meeleeft en ik een klein beetje kan bijdragen aan mooie sport momenten.

 

De samenwerking met mijn coach Jos Verstraten (mental coach) is beëindigd en wil hem danken voor zijn inzet en toewijding de afgelopen jaren. Ik kijk terug op een hele mooie samenwerking waarin ik veel heb mogen leren. Dank Jos.

 

Tot snel want het seizoen 2022 staat al weer voor de deur.

 

Gr Wil