Title Image

Blog

KLM Open en daarna

  |   Geen categorie

Het is inmiddels alweer 3 weken na het KLM Open, wat een fantastisch toernooi was dat! Met een 20e plaats mijn beste notering ooit op het KLM Open. Ik eindigde met deze plek ook als beste Nederlander waarvoor ik de Gerard de Wit medaille heb mogen ontvangen. Een mooie bekroning op een goede week. Iedereen enorm bedankt voor de steun, de aanmoediging en de fantastische sfeer! Op naar volgend jaar.

Na deze geweldige week ben ik afgereisd naar Kazachstan (wat iets minder spectaculair was) Helaas kon ik de goede vorm van het KLM hier niet doorzetten en ben in het weekend in de achterhoede geƫindigd. Vervolgens ben ik naar het mooie Baskenland gevlogen om het laatste reguliere toernooi van de Challenge Tour te spelen. Deze week was een goede notering noodzakelijk. Met een goede start in de eerste twee dagen had ik hier uitzicht op, helaas in het weekend had ik iets mindere dagen en was de score niet hoog genoeg waardoor ik op een gedeeld 18e plek eindigde.

De komende weken staan in het teken van rust, opladen en klaarmaken voor de Q-school. Meer info volgt binnenkort.

Gr. Wil