Title Image

Blog

Laatste toernooien in het vooruitzicht

  |   Geen categorie

De laatste gespeelde weken waren goed maar niet meer optimaal. Om weer fris aan de start te kunnen verschijnen in Zuid-Afrika, besloot ik daarom om een extra week rust te nemen. De afgelopen weken thuis heb ik vooral gezorgd voor een goede mind-set, fysiek getraind en veel tijd met mijn gezin doorgebracht. Nu ben ik volledig opgeladen om af te reizen naar het eerste toernooi wat plaats zal vinden in Johannesburg, het Joburg Open op Randpark Golfclub. De week erna spelen we voor de tweede keer in één seizoen op Leopard Creek! In 2019 begon hier het seizoen van 2020 en we zullen daar nu bijna eindigen. Met goede herinneringen ga ik met veel vertrouwen die kant op. Ik vervolg de reeks in Dubai waar het laatste toernooi van het seizoen 2020 zal plaats vinden. Als ik mezelf na deze drie toernooien binnen de top 60 heb kunnen plaatsen, mag ik aan de start verschijnen bij de DP World Tour Championship in Dubai. Hier mogen de beste 60 spelers van het seizoen deelnemen aan de finale. Op naar een mooi einde van het seizoen!